A Mido és a Bálint órás bemutatja: MIDO COMMANDER

2020.03.15.
A Mido és a Bálint órás bemutatja: MIDO COMMANDER
1959-ben született az a legendává vált MIDO modell, amely immár több mint 60 éve megszakítás nélkül gyártásban van, és már a kezdetektől a svájci órák készítésének hagyományát és szakértelmét testesíti meg.
A MIDO márkanév (1918) hamar sikert aratott a színes és modern, ötletes és merész dizájnt vállaló óráival. A formatervezésnél előtérbe kerültek az építészeti remekművek, melyek felismerhető sziluettjei, egyedi vonásai ihlették az órák utánozhatatlan felépítését. 
 
A MIDO COMMANDER órák egyedülálló, mindig megújuló formája időtlen ikonná vált, mint az Eiffel torony, vagy a Diadalív Párizsban. Az ún. monoblock (egy részes, külön hátlap nélküli) óratok és a hozzá speciálisan kapcsolódó acél óraszíj, hasonlóan az Eiffel torony vasból készült, ívelt vonalaihoz, különleges és varázslatos megjelenést mutat. Az óraszerkezethez a tok specialitása miatt a roncsolás nélkül ki- és beszerelhető akril üvegen keresztül lehet hozzáférni, mely forma manapság is igen kedvelt a vintage stílusú órákon.
A MIDO COMMANDER órák örök fiatalságát, a dizájn időnek való ellenállását bizonyítja a mára igencsak kibővült óracsalád. A 60. évfordulóra alkotott MIDO COMMANDER BIG DATE modellek a megnövelt átmérővel és a speciális két tárcsás nagy naptárjelzővel túllépnek a jelen divaton, túlmutatnak a trendeken.
 
A dizájn fejlődésével természetesen a technológia is követi a legmagasabb elvárásokat, az újabb családtagok karcálló zafírkristály üveggel, 50m vízállósággal, és menetes rögzítésű, átlátható hátlappal készülnek. A MIDO COMMANDER-ek a mechanikus, automata szerkezetekből kiváló választási lehetőségeket kínálnak, a CHRONOMETER minőségtől a CHRONOGRAPH szerkezeten át, a szilíciumot használó, 80 óra járástartalékkal rendelkező szerkezetekig.
A "hetedik X-be" lépett legendának a MIDO COMMANDER SHADE modellekkel tiszteleg a márka, melyek lenyűgözően hasonlítanak az első Commander órára. A merész, füstös, átmenetesen színezett szatén számlapok kicsit misztikus megjelenést adnak, méltón a legyőzhetetlen időutazóhoz :).
 
 
 

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár