A Certina és a Bálint órás bemutatja: CERTINA DS PH200M

2019.09.06.
A Certina és a Bálint órás bemutatja: CERTINA DS PH200M
A CERTINA újraélesztette a történelmi búváróráját!
A Certina DS PH200M ihletése mélyen az óceán felszíne alatt lapul...
Az 1960-as évek végén négy tudós élt két hónapig a víz alatt, mely NASA kísérletnek a Certina is részese volt. A speciális körülmények speciális elvárásokat igényeltek az óra kialakításánál - robosztus óraház, vastagon domborodó üveg, erőteljes kontrasztok - a víz alatti használhatóság miatt.
 
 
 
A vintage modell ennek megfelelően jelen formájában is tükrözi a búváróra jelleget - fekete számlap jól elkülönülő jelekkel és mutatókkal, super-luminova bevonattal - ráadásként mindez búvárfelszerelés-dobozba csomagolva. A technológia természetesen mai, az utóbbi években már bizonyított ETA Powermatic 80 automata szerkezet, DS tokozás, és a hesalit üvegen természetesen ellenálló NEX Scratchguard bevonat.
 
                             
Az új DS PH200M zökkenőmentesen veszi át az 1967-es kiadás időtlen tervezését, és remekül ötvözi ezt a legfrissebb technológiával. A modern élet dinamizmusát egy a dobozban található grátisz NATO óraszíjjal erősíti, ami könnyedén cserélhető a gyorszáras rugósfüleknek köszönhetően. Így bármilyen alkalom is adódjék, a PH200M óránkról nem kell lemondanunk, egyedüli kedvencként is minden kalandban velünk tarthat....
  
 
 

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár