Eredményeink - 2012

2012.11.08.

Talán még korainak tűnik éves összefoglalót írni, de az idei évben hatalmas fejlődéseket produkáltunk - üzleteinkben és internetes honlapunkon is - melyet ez idáig csak a hírlevélre feliratkozott vagy üzletünket személyesen felkereső ügyfeleinknek tudtunk bemutatni. Fejlesztéseink célja továbbra is az Önök minél rugalmasabb, minél szélesebb körű és minél profibb kiszolgálása úgy, hogy közben megőrizzük órás precizitásunkat, megbízhatóságunkat is.

Jelentős mérföldkő életünkben, hogy 2012. augusztus 1-én megnyitottuk új üzletünket a Széchenyi téren. Elsődleges célunk a szolgáltatásaink minél rugalmasabb teljesítése. Új üzletünkben - saját tervezésű bútorokkal és egyedülállóan korszerű LED-es világítástechnikával kiegészítve -  a nyilvánosság elé tárjuk a korábban "rejtett", professzionálisan felszerelt műhelyünket, így saját szemükkel is megbizonyosodhatnak az óráinkhoz nyújtott profi háttérről.

 

Nálunk olyan különleges részletekbe is betekintést nyerhetnek - szerelés közben, a vevőtérben elhelyezett nagyméretű LCD kijelző és egy digitális mikroszkópnak köszönhetően - amit még egy üveg hátlapos óra esetén sem láthatók.

 

 

A Látványműhely sugallta órásság szellemében új márkákkal bővítettük történelmi óramárkáink kínálatát:

 

MIDO MONDAINE

 
 


Vissza a tetejére
Bezár