Mido All Dial Tenth Anniversary

2012.06.18.

A svájci Mido karóra márka az All Dial kollekciójával a római Colosseum örök eleganciája előtt tiszteleg, tökéletes összhangban jelenítve meg a klasszikus és modern formákat. Ez a sorozat idén ünnepli 10. évfordulóját. Természetesen a jubileumra egy új, korlátozott - 1000db-os - kiadású modellel jelentkeztek.

Mido All DialInnováció és temperamentum: a Colosseum és az All Dial sorozat közös sajátosságai. Ez a vonal ékesszólóan tükrözi a MIDO filozófiáját, magában hordozva az "örök város" auráját és eleganciáját. Rómát már az ókorban is csodálta övezte és a Colosseum a legrangosabb szimbóluma. A monumentális épület az évszázadokkal dacolva ma is inspirálja a formatervezőket.

A tok élei szinte tökéletesen másolják az épület körvonalait, a számlap jellegzetes kontúrjai az előkelőségek páholyait idézik, melyekben az órákat - mi más mint - római számok jelölik. Az indexekkel felosztott koncentrikus körökben a nézőtér jelenik meg, a számlap középpontjában a küzdőtér, ahol a mutatók mint gladiátorok vívják harcukat az idővel.

A "kiegyenlített küzdelemről" egy COSC tanúsítvánnyal rendelkező, rendkívül pontos, ETA 2836-2 automata szerkezet gondoskodik. A karcálló zafírkristály üveget a jobb olvashatóság érdekében mindkét oldalán tükröződésmentesítő bevonattal látták el, az indexek és a mutatók Super-Luminova bevonatot kaptak. Az évfordulós modell - M8340.4.23.1 - egyedi, antracit színű számlapot és narancssárga indexeket kapott. Az óra hátlapjára az ihletet adó Colosseum gravírozott képe került.

Mido ALL Dial Limited Edition M8340.4.23


Vissza a tetejére
Bezár