TAVASZI MODELLEK BEMUTATÓJA: MARLOX GROUP ROADSHOW

2013.01.25.

Februárban Inhorgenta, áprilisban Basel, és van még néhány kevésbé ismert, évente megrendezett hivatalos órabemutató, ahol megismerkedhetünk az előttünk álló év újdonságaival. A Marlox csoport (egy svájci, családi vállalkozás) egyedülállóan, évente kétszer, három helyszínen tiszteli meg partnereit, hogy ünnepélyes keretek között mutassa be a megjelenő újdonságokat. Az idén, januárban megtartott kiállítást egy nagyszabású parti kíséretében rendezték meg (Austria Trend Hotel Park Royal Palace Vienna és Floridita, Bécs), amelyen az orak.hu csapatából négyen is részt vehettünk!

Az Esprit 2013 tavasz/nyár kollekciójában a megújult klasszikus formák mellett az Esprit 60-as éveket idéző modelljei szerepelnek új, természet közeli koncepcióba foglalva. A hölgyeknek szóló újdonságokat a modern, de egyértelműen nőies dizájn, a sok szín, és csillogás jellemzi. A fiatalemberek részére kizárólag a nagy, kerek órák barna és fekete színvilága került előtérbe, a szögletes fazonokat teljesen száműzték a kollekcióból. Az Esprit KIDS órák között végre választható úszásra is garantáltan vízálló, 10bar kategóriába sorolt modell.


Az Esprit Collection swiss made órái stílusukban is a svájcias formákat követik, valamint a túlzásba vitt csillogás és robosztusság jellemzi őket. A határozottságot és a magabiztosságot hirdetik, azoknak ajánljuk, akik az igényes, de elérhető árú minőségi, modern kiegészítők kedvelői.


A Junghans és Mondaine újdonságai hivatalosan még nem lettek bemutatva, és bár mi már láttuk őket, ezek egyelőre még maradjanak titokban.


 

K. 


Vissza a tetejére
Bezár