TISSOT körkép 2012

2012.05.04.

Korábbi cikkünkben hírt adtunk a 2012-es Baselworld kiállításon bemutatott Certina újdonságokról nem szeretnénk adósok maradni a TISSOT 2012-es modelljeivel sem. Nem beszélve arról, hogy ugyan a "Száguldó kerekek" összeállításból kimaradt, de a TISSOT új modelljei közül több is megállná ott a helyét.

Tissot Heritage PR516

Tissot Heritage PR 516 

Nem új keletű a kapcsolat a "száguldás" és a Tissot között. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint, hogy az idei évben a márka egyik olyan sikermodelljének állít emléket melyet az autósport ihletett a 60-as években.

Az új modell részletei is mind erről árulkodnak, formavilága nagyszerűen jeleníti meg a híres előd ma már nosztalgikus, de mégis időtálló jellegzetességeit: az üveg hátlap alatt a korabeli sportkocsik kormányát formázó díszítést láthatunk, a rozsdamentes acél vagy bőr szíjat a pilótakesztyűk mintázatát idéző nagyméretű lyukakkal látták el, a számlap az előd letisztult vonalait örökölte.


Tissot T-Race Limited Edition 2012

A motorsport szerelmesei számára új, limitált kiadású modellekkel bővül a kedvelt Tissot T-Race sorozat.

Természetesen megtartották a sorozat karakterét meghatározó részleteket: a féktárcsát és féknyerget idéző lünettát, az üvegen - a dátum kijelzés felett - található nagyítót, az egyedi rögzítésű szíjat mely az idei évben a verseny abroncsok vonalát követő mintát kapott.

T048.417.27.202.01 T048.427.27.052.01
 
T048.417.27.057.08
T048.417.27.037.01 
 MotoGP 2012  MotoGP 2012  Nicky Hayden 2012  Thomas Luthi 2012

 

MotoGP 2012 modellek - melyek két változatban is elérhető lesznek: kvarc (8888 db-os sorozat) és automata (2012db) kockás zászlót formázó speciális dobozban érkeznek és a tavalyi évtől eltérően sárga-fekete színösszeállítást kaptak.

Nicky Hayden 2012 (4999db), Thomas Luthi 2012 (999db) modellek megtartották a korábbi évek színeit és a különleges bukósisak formájú díszdobozt. 

 

TISSOT T-Race Danica Patrick Limited Edition 2012

2012-ben a hölgyek sem maradnak limitált T-Race kiadás nélkül. A Danica Patrick nevével fémjelzett időmérő akárcsak ihletője egyesíti a stílust és a kifinomultságot, a robosztusságot és a pontosságot. Mindez a részleteken tükröződik, szembetűnő a "hagyományos" T-Race féktárcsát idéző lünetta ami könnyed de kemény kerámiából készült, gyémántokkal kirakott számlap melynek stílusa a sportautók műszereit követi, a kaucsukszíj aminek hátoldala a versenygumik barázdáit mintázza.  Danica a modern nő igazi példája és ez az óra a tökéletes kiegészítője egy energikus, sportos, mégis előkelő nőnek, akik nem akar kompromisszumot kötni a stílus és a teljesítmény között.
 

Tissot PRS 330 Tony Parker Limited Edition 2012

Tissot PRS 330 Tony Parker Limited Edition 2012

A Tissot nem csak a motorsport kedvelőire gondol, ismét egy különleges modellel jelentkezik a profi kosárlabda illetve Tony Parker rajongói számára.


Az óra különlegessége - a 4999 darabos korlátozott kiadáson túl - a névadójára utaló apró részletek: a 9-es (mez) szám kiemelése a számlapon illetve a hátlapon és a kosárlabda narancs színe is több helyen visszaköszön: a számlapon, a gombokon és a szíjon.
 

Tissot T-Touch Classic

Az idei évben (is) új taggal bővül a Touch kollekció. Az új modell-sorozat a T-Touch Classic, a korábban megjelent T-Racing funkcionalitását nyújtja egy kevésbé sportos, egyszerűbb és vélhetően időtállóbb "csomagolásban". Kezdetben három változat lesz elérhető: fekete számlappal bőr- és fémszíjas illetve egy fehér számlapos bőrszíjas kivitel.

 

Tissot T-Touch II Lady

Tissot T-Touch II Lady

Ez a sorozat a sportosság és az elegancia különleges ötvözete. Szemet gyönyörködtető a polírozott titánium tok, a különleges fényű gyöngyház számlap - a gyémántokból kirakott indexekkel - és a hozzá remekül illeszkedő fényes bőrszíj vagy polírozott titán karkötő. A különleges kinézeten túl elsősorban a sportos hölgyekre gondolva az órát ellátták jó néhány hasznos funkcióival  (iránytű, hőmérő, magasságmérő, időjárás előrejelző)  melyek használatát - a T-Touch modelleknél megszokott - érintés érzékeny üveg tesz kényelmessé.

 

Tissot T10TISSOT T-10

A T-TREND kollekció is új sorozattal bővül, a T-10-zel a Tissot az  1999-ben kiadott T-Collection számozott sorozatát eleveníti fel.

Az óra letisztult eleganciát sugároz. Sima, egyenes vonalai természetesen ölelik körbe viselője csuklóját.

A sorozat várhatóan fekete és fehér számlapos verzióban is elérhető lesz illetve egy különösen elegáns gyöngyház számlap gyémánt berakással.


Vissza a tetejére
Bezár