A Hirsch és a Bálint órás bemutatja: HIRSCH OSIRIS NUBUK LIMITED EDITION

2019.09.22.
A Hirsch és a Bálint órás bemutatja: HIRSCH OSIRIS NUBUK LIMITED EDITION
Az idei őszi-téli varázslatos különkiadás a nőies játékosságot és misztikumot fejezi ki. Finom, puha pasztell árnyalatok őszi hangulata inspirál a kreativitásra, egyéniségünk őszinte kifejezésére.
A Hirsch nemcsak a vonzó és választékos megjelenéssel, hanem a praktikus és könnyed használhatósággal is inspirál minket, hogy óránkat gyakorta öltöztessük.
A beépített gyorszáras rugósfüllel pár másodperc alatt, egyéb eszköz nélkül, biztonságosan átcserélhetjük aktuális óraszíjunkat.  
A HIRSCH OSIRIS NUBUK LIMITED EDITION négy féle színben, és hat méretben kínál választékot a harmóniát és finomságot kedvelők részére: 
 
ROSE A rózsaszín a legnőibb szín, ami nagyon jól kombinálható más színekkel, mondhatni ő a JOKER, ha nem tudunk dönteni.
Kifejezetten finom és elegáns, különösen jól passzol a rózsaarany tokozású órákhoz.
 
BORDEAUX A bordó különleges eleganciája magával ragadó és rendkívül érzéki. Hasonló árnyalatú finomabb színekkel az őszi harmónia alapszíne. 
 
GREEN A zöld a reményt jelenti a komor téli színek mellett. Hangsúlyos kontrasztot nyújt más színekkel, megjelenése modern, elegáns.
 
  
BLUE A kék, amely kiválóan passzol a hűvös télbe. Elegáns, modern, vagy sportos megjelenéshez egyaránt tökéletes kiegészítő.
 
 

Kapcsolódó anyagok:

Termékek:


Vissza a tetejére
Bezár